Norton Software for 2024 | Norton-produkter og -tjenester (2024)

*Vigtige oplysninger om abonnementstilbuddet og prisen:

  • Detaljer: Abonnementet starter, når transaktionen er gennemført, og er underlagt vores Salgsbetingelser og Licens- og serviceaftalen. Når du tilmelder dig en prøveperiode, skal du angive en betalingsmetode. Denne betalingsmetode vil blive brugt til fakturering, når prøveperioden slu*tter, medmindre du opsiger abonnementet inden denne dato.
  • Fornyelse: Abonnementet fornys automatisk, medmindre du opsiger det inden faktureringsdatoen. Abonnementet fornys årligt (op til 35 dage før skæringsdatoen) eller månedligt, afhængigt af din faktureringscyklus. Årsabonnenter vil modtage en mail med fornyelsesprisen på forhånd. Fornyelsesprisen kan være højere end den oprindelige pris, og der tages forbehold for prisændringer. Du kan annullere fornyelsen som beskrevet her. Du kan gøre det via din konto, eller ved at kontakte os her.
  • Opsigelse og refusion: Du kan opsige dit abonnement og få fuld refusion inden for 14 dage efter købet af det oprindelige månedsabonnement og inden for 60 dage efter købet af et årsabonnement. Du kan læse mere i vores opsigelses- og refusionspolitik. Klik her for at annullere din kontrakt eller anmode om refusion.

2Virus Protection Promise: Kræver et kvalificerende abonnement med automatisk fornyelse. Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for det kvalificerende abonnement i den indeværende periode. Hvis du har en Norton-pakke (et kvalificerende abonnement fra Norton købt enten sammen med et andet tilbud fra Norton eller et tredjepartstilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens vejledende udsalgspris for det kvalificerende abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus. Se Norton.com/guarantee for at få mere at vide.

4Cloudbackup-funktioner fås kun til Windows (undtagen Windows i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).

5SafeCam-funktioner fås kun til Windows (undtagen Windows i S-tilstand og Windows, der kører på ARM-processor).

8Videoovervågning kræver en browserudvidelse på Windows og Norton Browser i appen på iOS og Android. Den overvåger videoer, der er set på YouTube.com (men ikke YouTube-videoer, der er indlejret på andre websteder eller blogs) og på Hulu.com (men kun på Windows). Den fungerer ikke med YouTube- eller Hulu-appsene.

16 For at deaktivere de fleste systembeskeder i Windows skal fuldskærmstilstand være i brug.

γNorton Safe Search viser ingen sikkerhedsvurdering for sponsorerede links og filtrerer heller ikke potentielt usikre sponsorerede links fra i søgeresultaterne. Ikke tilgængelig til alle browsere.

Forældrestyring kan kun installeres og bruges på et barns Windows™-pc eller iOS- og Android™-enhed, og det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige på alle platforme. Forældre kan overvåge og administrere deres børns aktiviteter fra enhver enhed – Windows-pc (bortset fra Windows i S-tilstand), Mac-computer, iOS og Android – via vores mobilapps eller ved at logge på deres konto på my.Norton.com og vælge Forældrestyring via enhver browser. Mobilappen skal downloades separat. iOS-appen findes i alle undtagen disse lande.

Populære browsere understøttes, herunder Chrome, Edge og FireFox. Adgang til portalen for forældrestyring understøttes ikke i Internet Explorer. På iOS og Android skal du bruge Norton Browser i appen for at få det fulde udbytte af funktionerne.

‡‡Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.

§Dark Web Monitoring er ikke tilgængelig i alle lande. Overvågede oplysninger varierer, afhængigt af bopælslandet. Som standard overvåger den din mailadresse, og fungerer med det samme. Log ind på din konto for at angive flere oplysninger, som vi skal overvåge.

Δ De lokale åbningstider og kontaktoplysninger findes på vores websted på adressen https://www.norton.com/globalsupport.

Norton-brandet er en del af Gen.

Copyright © 2024 Gen Digital Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Gen-varemærker eller registrerede varemærker tilhører Gen Digital Inc. eller dets tilknyttede selskaber. Firefox er et varemærke tilhørende Mozilla Foundation. Android, Google Chrome, Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google, LLC. Mac, iPhone, iPad, Apple og Apple-logoet er varemærker tilhørende Apple Inc. og er registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets associerede selskaber. Microsoft og Windows-logoet er varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande. Android-robotten er gengivet på grundlag af eller ændret i forhold til Googles fremstilling og anvendes i overensstemmelse med de betingelser, der er beskrevet i Creative Commons 3.0 Attribution License. Andre navne kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere.

Norton Software for 2024 | Norton-produkter og -tjenester (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5858

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.