Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (2024)

Arabella Chi is een vrouw die je zeker wilt leren kennen als de naam je nu nog niet bekend voorkomt. Deze prachtige vrouw staat tegenwoordig naar verluid aan de zijde van Gregory van der Wiel, maar ze heeft helemaal zelf een flinke fanbase op weten te bouwen. Arabella heeft op meerdere manieren in de schijnwerpers gestaan. Zo heeft ze bijvoorbeeld indruk gemaakt met haar deelname aan Love Island. Wie is deze mooie verschijning nu precies en waar kunnen we haar meest sexy foto’s bewonderen? Lees snel verder!

Wie is Arabella Chi precies?

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (1)

Maar natuurlijk hebben we het hier vooral over de prachtige Arabella Chi, waarmee Gregory van der Wiel nu ‘iets’ zou hebben. Wie is deze blonde schone? Arabella Chi, een 31-jarige reality-tv-ster en model, heeft aanzienlijke bekendheid verworven sinds haar deelname aan ‘Love Island UK’ in 2019. Naast haar televisieoptredens heeft Arabella ook succes in de modewereld en woont ze in Ibiza. Met haar sterke aanwezigheid op social media heeft ze honderdduizenden volgers verzameld op Instagram, waar ze regelmatig indrukwekkende foto’s van haar fotoshoots deelt.

Arabella Chi’s opkomst in de entertainment- en modewereld is interessant. Haar deelname aan ‘Love Island UK’ en haar rollen in grote filmproducties hebben bijgedragen aan haar groeiende bekendheid. Met haar indrukwekkende aanhang op social media en haar succes in zowel de modewereld als de filmindustrie, blijft Arabella Chi een prominente dame. Haar recente verschijning met Gregory van der Wiel heeft nog meer aandacht op haar gevestigd, wat haar status als een invloedrijke en bewonderde persoonlijkheid in de publieke sfeer verder bevestigt. Velen vragen zich inmiddels af of er daadwerkelijk sprake is van een relatie tussen Arabella en Gregory, maar dit wordt op het moment van schrijven nog niet door betrouwbare bronnen bevestigd.

Arabella Chi is de nieuwe vriendin van Gregory van der Wiel

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (2)

Laten we bij het begin beginnen, want we kunnen wel zeggen dat Arabella volgens zeggen aan de zijde van Gregory van der Wiel straalt, maar wie is dat dan wel precies? Gregory van der Wiel is vooral bekend als de getalenteerde rechtsback van het Nederlandse voetbalelftal dat bijna wereldkampioen werd in 2010. Hij is ook een bekend figuur in de modewereld en had tot voor kort een relatie met Rose Bertram. Recentelijk is er echter sprake van speculaties over een mogelijke breuk tussen de twee, vooral na Van der Wiel’s recente verschijning in een nachtclub in Ibiza met Arabella Chi.

Arabella’s opkomst in de schijnwerpers

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (3)

Arabella Chi is niet alleen een succesvol model, maar heeft ook haar acteertalenten getoond in grote filmproducties zoals ‘Wonder Woman’ en ‘Justice League’. Bekend om haar natuurlijke schoonheid, versterkt door lipfillers en nepwimpers, heeft Arabella zich zowel in de modewereld als op het witte doek onderscheiden. Haar combinatie van schoonheid en talent heeft haar tot een veelgevraagde persoonlijkheid gemaakt.

Arabella geniet van een groeiend aantal fans, met meer dan 657.000 volgers op Instagram. Haar profiel is een showcase van haar leven en werk, gevuld met aantrekkelijke foto’s die haar volgers betoveren. Haar aanwezigheid op social media heeft haar tot een influencer gemaakt, geliefd bij haar vele aanbidders en volgers. Het is geen verrassing dat Arabella een breed publiek aanspreekt. Haar foto’s op Instagram getuigen van haar schoonheid en charme, waardoor ze een geliefd persoon is onder haar volgers. Haar aanwezigheid in de media en op sociale platforms benadrukt haar veelzijdigheid als model, influencer en actrice.

De geruchten over een breuk

Rose Bertram is een Belgisch model, bekend om haar succesvolle carrière in de modewereld. Geboren op 26 oktober 1994 in Kortrijk, België, verwierf ze internationale bekendheid door haar werk met grote modemerken en haar verschijningen in prominente modepublicaties. Bertram staat bekend om haar opvallende verschijning en heeft zichzelf gevestigd als een invloedrijke dame in de mode-industrie. Daarnaast kreeg zij extra bekendheid als partner van Gregory van der Wiel. Er circuleren al enige tijd geruchten over een mogelijke breuk tussen Rose Bertram en Gregory van der Wiel. Deze speculaties werden aangewakkerd door berichten in Shownieuws en het feit dat het duo elkaar niet meer volgt op Instagram. Deze ontwikkelingen leiden tot de veronderstelling dat hun relatie misschien tot een einde is gekomen.

Meest sexy foto’s van Arabella Chi

Arabella Chi hoeft niet veel moeite te doen om de harten sneller te laten kloppen. Deze prachtige verschijning ziet er eenvoudigweg op alle soorten foto’s opwindend uit. Natuurlijk is ze niet bang om haar lichaam in de schijnwerpers te tonen. Meer dan eens maakt ze haar fans en volgers blij met uitdagende foto’s. Natuurlijk hebben wij een mooie selectie voor je verzameld van de meest sexy foto’s van Arabella Chi.

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (4)

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (5)

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (6)

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (7)

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (8)

Alles over Arabella Chi (Vriendin van Gregory van der Wiel) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5716

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.